fbpx

Online psycholoog

Psycholoogopafstand.nl biedt online psychische hulp waar ook ter wereld. De behandeling vindt plaats op de manier hoe de cliënt dat wil, via Skype, Facetime, Whatsapp-(call) of mail. Alle psychologen zijn gekwalificeerd, ruim ervaren en Nederlands. Daarnaast bevinden zij zich op verschillende plekken in de wereld waardoor zij perfect kunnen aansluiten bij mensen die online hulp zoeken vanuit bijvoorbeeld Bangkok, Londen of New York. Je kunt hier een eerste gesprek inplannen met een online psycholoog.

Cognitieve gedragstherapie

De type behandeling (veelal Cognitieve Gedragstherapie) is vergelijkbaar met een reguliere behandeling. Onderzoek wijst uit dat online therapie absoluut niet onder doet aan de reguliere variant. Niek Rosens, oprichter en Gz-psycholoog, noemt ook enkele voordelen van de online psycholoog. De cliënt kiest waar en hoe de behandeling plaats vindt, een groter gevoel van privacy en een vakantie of zakenreis hoeft de behandeling niet te hinderen of pauzeren. Volgens de online psycholoog voelen cliënten zich ook vaak vrijer en opener om online over hun problemen te praten. Plan een eerste oriënterend gesprek.

online psycholoog skype facetime

De eerste sessie kan meestal al binnen een aantal dagen ingepland worden. Fijn om niet op een wachtlijst te komen zoals bij reguliere behandeling regelmatig voorkomt. Neem contact op met de online psycholoog voor een eerste gesprek. Plan een vrijblijvend eerste gesprek met een online psycholoog.

Vrijblijvend gesprek met een online psycholoog

Meld je eenvoudig hieronder aan om te starten met online hulp. Online hulpverlening via internet (Facetime, Skype, Whatsapp, chat of email). Waar, wanneer en hoe jij wilt. Onze ervaren online psychologen bieden online psychologische hulp van Belmopan (Belize), Ottawa (Canada), San José (Costa Rica) tot Hengelo gewoon in Nederland.

Start vandaag nog met online therapie!
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een eerste gesprek met een online psycholoog of als je vragen hebt over onze werkwijze.

Ook kun je een bericht sturen naar info@psycholoogopafstand.nl

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Contact
    close slider