fbpx

Te jong om weg te gaan…

Te jong om dood te gaan. Te jong om weg te gaan. Het was jouw tijd nog niet. En toch, toch ging je. Je kon niet meer. Het was zwaar. Te zwaar. Jouw schouders konden het niet meer dragen. En dus ging je. Te vroeg. Te jong. Maar je ging. Daar ging je.

Ik kon enkel hopen. Hopen dat je nu rust had. Hopen dat de pijn nu verdwenen was. En dat deed ik. Dat doe ik. Hopen. Denken. Voelen.


Nog steeds is het moeilijk. Blijven data pijnlijk. Wil ik doen alsof het niet zo is. Net doen alsof het niet zo is. Alsof het allemaal niet gebeurd is. Je morgen weer mijn leven binnenstapt en er bent. Maar dat gebeurt niet. Vandaag niet. Morgen niet. Volgend jaar ook niet.

Dus, ik leef. Ik voel. Ik ben. Ik denk. Aan jou. Aan hoe je was. Hoe je kon zijn.  En slik. Laat een traan. Omdat je te jong was, veel te jong, om nu al te gaan. Dag lieve vlinder. Fladder maar en geniet.

Te jong, suïcide, zelfmoord, online psychische hulp bij allerhande klachten via skype, facetime, chat of email

Psychische online hulp via internet

Start nu met een online psycholoog

Meld je nu aan voor een intakegesprek met een online psycholoog of psychiater van psycholoogopafstand.nl. Waar, wanneer en hoe jij maar wilt (bv via Facetime, Skype, Whatsapp, chat of email). Zolang je beschikt over internet kun je gebruik maken van onze diensten.

Onze online (Gz-)psychologen zijn ruim ervaren, universitair opgeleid en BIG-gecertificeerd. Hierdoor bieden wij hoogwaardige online hulp. Wij bieden online therapie van Chicago (VS), Buenos Aires (Argentinië) tot Zutphen of Waalre gewoon in Nederland.

Start vandaag nog met online therapie!
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een eerste gesprek met een online psycholoog of als je vragen hebt over onze werkwijze.

Ook kun je een bericht sturen naar info@psycholoogopafstand.nl

    Contact
    close slider

      Stel je vraag!
      Scan the code