Te jong om weg te gaan…

Te jong om dood te gaan. Te jong om weg te gaan. Het was jouw tijd nog niet. En toch, toch ging je. Je kon niet meer. Het was zwaar. Te zwaar. Jouw schouders konden het niet meer dragen. En dus ging je. Te vroeg. Te jong. Maar je ging. Daar ging je.

Ik kon enkel hopen. Hopen dat je nu rust had. Hopen dat de pijn nu verdwenen was. En dat deed ik. Dat doe ik. Hopen. Denken. Voelen.

Aanmelden online psychische hulp waar ook ter wereld via internet met je eigen psycholoog online
Nog steeds is het moeilijk. Blijven data pijnlijk. Wil ik doen alsof het niet zo is. Net doen alsof het niet zo is. Alsof het allemaal niet gebeurd is. Je morgen weer mijn leven binnenstapt en er bent. Maar dat gebeurt niet. Vandaag niet. Morgen niet. Volgend jaar ook niet.

Dus, ik leef. Ik voel. Ik ben. Ik denk. Aan jou. Aan hoe je was. Hoe je kon zijn.  En slik. Laat een traan. Omdat je te jong was, veel te jong, om nu al te gaan. Dag lieve vlinder. Fladder maar en geniet.

Te jong, suïcide, zelfmoord, online psychische hulp bij allerhande klachten via skype, facetime, chat of email

Psychische online hulp via internet

Aanmelden voor online psychische hulp

Loop jij rond met gedachten over hoe zwaar je het leven vindt? Zie je het soms niet meer zitten? Wens je soms dat er een uitknopje bestaat in leven? Of heb jij pas iemand verloren en weet je niet hoe je dat moet verwerken? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend gesprek met een online psycholoog. Wij bieden online therapie van Haarlem, Katwijk tot Chicago via Skype, Facetime, chat of email. Waar, hoe en wanneer jij wilt. Meld je nu aan voor een eerste gesprek. Dit kan via ons contactformulier, mail (info@psycholoogopafstand.nl) of via whatsapp (06-44628782). Onze online (GZ-)psychologen zijn allemaal ervaren en universitair opgeleid (en BIG-gecertificeerd). Hierdoor bieden wij hoogwaardige online hulp.

Aanmelden online psychische hulp waar ook ter wereld via internet met je eigen psycholoog online