fbpx

Ben jij klaar om de stap te nemen?

Online therapie – zet nu de eerste stap

Blog door Emily Schepers – In de blogs die op Psycholoogopafstand.nl verschijnen wordt vaak verwezen naar de online therapie die onze psychologen jou kunnen bieden. Of je nu last hebt van angst voor kleine ruimtes, je al een tijdje somber voelt of onzeker bent over hoe je er uitziet, online therapie biedt genoeg technieken die jou hierbij kunnen helpen. Maar wanneer zet jij die stap om er ook daadwerkelijk voor te gaan?

Dat het zoeken van psychische hulp lange tijd een taboe was is geen geheim. Nog niet zo heel lang geleden werd je zelfs ‘gek’ bevonden wanneer je last had van psychische klachten. Gelukkig hebben we het gekkenhuis al een tijdje achter ons gelaten en wordt het steeds normaler om hulp te zoeken bij de dingen waar we in het dagelijks leven tegenaan lopen. Jouw klachten hoeven niet per se ernstige vormen aan te nemen: hulp vragen is oké.

Online therapie via internet - Vind een online psycholoog die bij jou past - Psychische hulp online via Skype, Facetime of chat

Online therapie – zet vandaag nog de eerste stap!

Hoe het besluit te nemen tot online therapie?

Er is een grote kans dat ook jíj ergens hulp bij kunt gebruiken. Misschien denk jij dat je dit best zelf op kunt lossen, of dat het stom is om in therapie te gaan. Of ben je bang dat jouw familie jou veroordeelt als jij met iemand gaat praten. Wellicht vind je therapie te duur en probeer je daarom lange tijd om zelf met jouw klachten te dealen.

De psychologen van psycholoog op afstand bieden een vangnet. Een intakegesprek is vrijblijvend. Jij bent de baas over je behandeling: jij hebt uiteindelijk in handen hoeveel sessies jij wilt, hoe vaak je de psycholoog spreekt en hoe dit gebeurt. En dit alles is goedkoper dan reguliere therapie.

Wellicht is de veiligheid die POA biedt net hetgeen jij nodig hebt om toch eens aan hulp te denken. Overweeg jij de stap?

Starten met online therapie

En meld je aan voor een intakegesprek met een online psycholoog van psycholoogopafstand.nl. Wij bieden online therapie van Zagreb (Kroatië), Riga (Letland) tot Vaduz (Liechtenstein) via o.a. Skype, Facetime, chat of email. Waar, hoe en wanneer jij maar wilt. Onze online (Gz-)psychologen zijn ervaren, universitair opgeleid en BIG-gecertificeerd. Hierdoor bieden wij hoogwaardige online hulp.

Start vandaag nog met online therapie!
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een eerste gesprek met een online psycholoog of als je vragen hebt over onze werkwijze.

Ook kun je een bericht sturen naar info@psycholoogopafstand.nl

    Contact
    close slider