fbpx

Online hulpverlening – je eigen psycholoog op afstand

Het moment dat je behoefte hebt aan online hulp valt niet te plannen. Het kan tijdens een vakantie in Frankrijk zijn, tijdens een gewone werkweek in Nederland, een reis in Azië of tijdens een werkervaring in het buitenland. Vooral die laatste groep, ‘expats’, hebben best wat stress te verduren: een nieuwe baan, huis, cultuur, gemis van vrienden et cetera. Soms spelen dan weer klachten op van vroeger of komen er bepaalde stressklachten naar boven. Het kan dan zinvol zijn te kiezen voor online hulpverlening, met een online psycholoog, om zo praktische tips te krijgen en verergering te voorkomen.

Online hulp van New York, Londen tot Tokio en Zwolle

Psycholoogopafstand.nl biedt online hulpverlening door middel van online gesprekken met mensen die zich in het buitenland bevinden: Londen, New York, Canada, Mexico, Spanje, Frankrijk en Italië. De behandelgesprekken verlopen op de wijze hoe de cliënt dat verkiest, het kan via FaceTime, Whatsapp(-call), Skype, mail et cetera. Het belangrijkst is dat de manier van contact past bij de cliënt. Doordat psycholoogopafstand.nl werkt met Nederlandse psychologen die zich bevinden in verschillende tijdszones zijn ze flexibel beschikbaar. Ook maken steeds meer mensen gebruik van online therapie die zich gewoon in Nederland bevinden. Die kiezen voor de voordelen van behandeling vanuit huis of de anonimiteit die een behandeling via internet kan bieden. Zo zijn de type cliënten en de type klachten enorm verschillend. Doordat er gewerkt wordt met een team van verschillende psychologen kan er ook altijd gezorgd worden voor een goede match tussen cliënt en behandelaar. Onderzoek wijst namelijk uit dat deze ‘match’ enorm belangrijk is voor het resultaat van de behandeling, zelfs bij therapie via internet.

 

Online hulp van Canada tot Hengelo

Online hulp van Canada tot Hengelo

Start nu met Online Hulp

Meld je eenvoudig hieronder aan om te starten met online hulp. Online hulpverlening via internet (Facetime, Skype, Whatsapp, chat of email). Waar, wanneer en hoe jij wilt. Onze ervaren online psychologen bieden online psychologische hulp van Belmopan (Belize), Ottawa (Canada), San José (Costa Rica) tot Hengelo gewoon in Nederland.

Start vandaag nog met online therapie!
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een eerste gesprek met een online psycholoog of als je vragen hebt over onze werkwijze.

Ook kun je een bericht sturen naar info@psycholoogopafstand.nl

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Contact
    close slider